Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Herní židle Diablo X-Fighter Normal Size: černá

Vybrat barvu
4 999,00 Kč -12% 5 699,00 Kč včetně DPH
Nejnižší cena 30 dní před slevou: 5 699,00 Kč
- +
Doprava zdarma
48H (pracovní dny)

Herní židle Diablo X-Fighter černá

Seznamte se s inovativní herní židlí, která posouvá požitek z hraní na zcela novou úroveň. Tady je, sportovní model Diablo X-Fighter, se kterým získáte nevídanou dávku ergonomie a pohodlí. Navrženo tak, aby spojovalo temný design a zdraví prospěšné pohodlí do magnetického celku. Prohlédněte si sytě černé  čalounění a buďte si jisti, že tento tmavý hráč způsobí revoluci ve vašem pokoji nebo kanceláři.

Styl inspirovaný hrou Diablo, rušivý design a výrazné prošívání vytvářejí herní křeslo, s nímž se každodenní práce na dálku, e-learning nebo zábava před obrazovkou počítače stanou naprosto jedinečnými. Herní křeslo X-Fighter promění obyčejný pracovní prostor v hypnotickou pracovní stanici pro profesionální hráče. Pořiďte si spolehlivého a bezpečného společníka, s nímž získá každý interiér zcela nový charakter.

Matná černá konstrukce a čalounění židle vypadá dokonale v každém domácím nebo kancelářském interiéru a skvěle se kombinuje se světlým i tmavým nábytkem. Křeslo Diablo X-Fighter způsobí revoluci v interiéru vašeho pokoje.

 

Herní židle - ergonomické pohodlí

Kbelíková herní židle Diablo X-Fighter je dílem kreativních designérů a týmu zkušených odborníků. Výsledkem této spolupráce je spojení originálního designu s balíčkem pro-zdravotních řešení. Konečně zapomenete na bolesti zad, minimalizujete negativní vliv sezení na stav páteře a získáte jedinečnou možnost, jak předejít vzniku nebo zhoršení posturálních vad. Takový balíček výhod tu ještě nebyl! Důvěřujte síle osvědčených řešení a vyberte si herní křeslo, které posune vaše pohodlí a bezpečnost na zcela novou úroveň.

 

Podívejte se na vlastnosti herního křesla Diablo X-Fighter:

  • Celá konstrukce křesla je potažena hladkým čalouněním z extrémně odolné ekokůže HDS™ a prodyšné ekokůže HDS™ Air. Zajišťuje potřebnou cirkulaci vzduchu, je mimořádně odolná proti oděru a díky správnému napnutí masivní konstrukce bude vypadat perfektně po dlouhá léta.
  • Pečlivě navržená konstrukce pomůže vaší siluetě přirozeně se přizpůsobit do správné polohy. Sedák Diablo X-Fighter poskytuje masivní pohodlí, protože opěradlo a sedák jsou vyplněny měkkou HR pěnou. Čeká na vás obrovská dávka pohodlí!
  • Armtech™ Hybrid SoftTouch je spolehlivá područka, která se přizpůsobí vaší postavě ve třech rovinách. Poskytnou vám pohodlí v každé opěrce a zmírní zátěž zápěstí, předloktí a ramen. Horní část područek je vyplněna pěnou, takže jsou měkké a pohodlné.
  • Potřebné nastavení výšky sedáku zajišťuje systém Tilttech™ Butterfly. Správné nastavení židle vzhledem ke stolu a vaší výšce zaručuje plně pohodlnou a ještě ergonomičtější polohu. Mechanismus také umožňuje příjemné a bezpečné houpání při sezení na židli, což je obzvláště pohodlné při dlouhých hodinách práce či studia nebo při herním maratonu.
  • Bederní polštář se zabudovaným nastavením výšky účinně podepře páteř a ochrání ji před zaujímáním nesprávné polohy. Udržením správného nastavení zad předejdete vzniku nebo zhoršení vad držení těla. Vestavěná opěrka hlavy vám poskytne dodatečné pohodlí při opírání se.
  • Díky spolehlivé pětihvězdičkové základně se budete cítit naprosto pohodlně a bezpečně i při intenzivním pohybu.
  • PFC™360 hladce klouže po jakémkoli povrchu a její pogumování zabraňuje poškrábání podlahy.
  • Dostatečné odpružení zajišťuje robustní výtah 4. třídy se zabudovaným mechanismem Air Damper™ System. Diablo X-Fighter se přizpůsobí pohybům vašeho těla a zajistí vám tak dostatek pohodlí navíc.

 

Diablo X-Fighter je spolehlivá herní židle, která poskytuje nebývalou ergonomii, pohodlí a stabilitu. Důvěřujte osvědčeným řešením a přesvědčte se, že každodenní práce, studium nebo zábava vám mohou poskytnout mimořádné pohodlí.

Více informací
Propagace Ano
Model X-FIGHTER
EAN 5902560333275
SKU 821
Doba přepravy 48
Navrhovaný růst 160 cm – 185 cm
Barva černé
Typ regulace loketních opěrek 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec židle Syntetický, pětiramenný
Velikost Normal
Typ židle Herní Židle
Funkce Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opěrka nohou Ne
Opěrka hlavy Ne
Bederní polštář Ano
Paměťová pěna Ne
Výplň židle HR pěna
Typ kol PFC™ 360
Hmotnost 24.000000
Nosnost sedadla max. 140 kg

Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
Buy together
4 999,00 Kč -12% 5 699,00 Kč včetně DPH
+
=
ušetříte 339,80 Kč
6 358,20 Kč
Následující produkty by vás mohli zajímat!
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED