Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Herní židle Diablo X-Gamer 2.0 Normal Size: černá Diablochairs

Vybrat barvu
4 699,00 Kč včetně DPH
- +
Doprava zdarma
48H (pracovní dny)

HERNÍ ŽIDLE DIABLO X-GAMER

DARK OBSIDIAN: NORMAL SIZE

Diablo X-Gamer je revoluční herní židle, která potěší každého opravdového hráče a zajistí mu pohodlné, bezpečné a vzrušující každodenní hraní. Seznamte se s ním lépe a zjistěte, že X-Gamer je dokonalým společníkem nejen při hraní her, ale také při práci nebo studiu u stolu.

ČALOUNĚNÍ LÁTKOU ECOFIBER™

Na dotek příjemné čalounění sedáku a opěradla židle Diablo X-Gamer je vyrobeno z tkaniny EcoFiber™. Vyznačuje se velmi vysokou odolností proti oděru a propustností vzduchu, takže naše herní židle zajišťuje vynikající cirkulaci vzduchu a chrání vaše tělo před přehřátím i v těch nejteplejších dnech. S modelem X-Gamer zažijete mimořádný komfort při každé hře!

POHODLNÉ SEDADLO S HR PĚNOU

Celé sedadlo je vyrobeno z pružné HR pěny, která vám poskytne překvapivě měkkou a pohodlnou polohu. Sedadlo Comfort Layer™ je nyní vyplněno dalším množstvím měkké pěny, takže Diablo X-Gamer zaručuje nejvyšší úroveň pohodlí!

PODPĚRA BEDERNÍ PÁTEŘE

Díky tvarovanému bedernímu polštáři si můžete páteř podepřít každým opěradlem a zaujmout ergonomickou polohu, která je bezpečná pro držení těla. Polštář se dokonale přizpůsobí tvaru vašeho těla, což zaručuje pohodlí při sezení.

Navíc dokonale přilne k povrchu opěradla bez jakýchkoli příchytek, takže získáte pohodlný polštářek vyplněný pružnou paměťovou pěnou, který můžete využít jako měkkou oporu pro páteř nebo hlavu, a to nejen ve svém novém herním křesle.

SPOLEHLIVÉ NASTAVENÍ

Tilttech™ Butterfly je spolehlivý systém, který umožňuje nastavit výšku sedadla v závislosti na úrovni stolu a vaší výšce. Díky správnému nastavení získáte vždy ergonomickou a pohodlnou polohu a mimořádné pohodlí i po dlouhých hodinách hraní, práce nebo studia.

Systém má navíc zabudovanou funkci Tilttech™ Swing, která umožňuje příjemné a bezpečné houpání. Vestavěný knoflík umožňuje nastavit sílu přítlaku potřebnou k tomu, aby se sedák a opěradlo při uvolněném houpání sklopily, takže je můžete snadno přizpůsobit své hmotnosti a pohodlně se v křesle pohupovat. Nakloní se až o 115°!

VYNIKAJÍCÍ TLUMENÍ

Sedák Diablo X-Gamer se snadno přizpůsobí přirozeným pohybům vašeho těla a zajistí vám mimořádně pohodlné sezení.

Potřebné tlumení zajišťuje robustní zvedák Tilttech™ se zabudovaným systémem Air Damper™. Nyní bude každá hra pohodlná jako nikdy předtím!

POHODLNÉ OPĚRKY RUKOU

Područky Armtech™ Hold SoftTouch poskytují nezbytnou oporu předloktí. Odlehčují ruce a zápěstí a umožňují přirozeně zaujmout pohodlnou, ergonomickou polohu.

Jejich horní část je navíc vyplněna pěnou, takže jsou překvapivě měkké a pohodlné.

Kolečka PFC™360 s pogumovaným povrchem, 60 mm
Pogumovaný povrch agilních koleček dokonale chrání podlahu před poškrábáním. Mobilitu židle si můžete užívat na jakémkoli povrchu bez jakýchkoli obav!

DESIGN VE STYLU DIABLO

Podívejte se na něj zblízka a představte si herní potěšení, které vás s modelem X-Gamer čeká od prvního okamžiku. Masivní silueta zabalená do na dotek příjemného látkového čalounění v sytě černé barvě je skutečným lákadlem pro oči. Tento model s působivým designem, stylovou výšivkou a výraznými detaily Diablo způsobí revoluci v interiéru vašeho pokoje. Celé opěradlo je potaženo hladkou ekokůží HDS™, která židli dodává sportovní design a efektně promění vaši herní stanici!

Vsaďte na dokonale vyváženou kombinaci spolehlivých technických řešení a výjimečného designu. Věřte v sílu hry Diablo a přesvědčte se, že herní potěšení může být na zcela nové úrovni.

Více informací
Model X-GAMER
EAN 5902560337464
SKU 477
Doba přepravy 48
Navrhovaný růst 155 cm – 185 cm
Barva černé
Barva Černé
Typ loketní opěrky Armtech™ Hold 0D
Certifikát BIFMA
Podstavec židle Kov
Velikost NORMAL
Typ židle Herní Židle
Funkce Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Air Damper™ System
Opěrka nohou Ne
Opěrka hlavy Ne
Bederní polštář Ano
Paměťová pěna Ano
Výplň židle HR pěna
Typ sedadla Comfort Layer™
Typ kol PFC™ 360
Hmotnost 25.000000
Nosnost sedadla max. 130 kg

Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
=
ušetříte 429,70 Kč
6 867,30 Kč
Následující produkty by vás mohli zajímat!
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED