Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Herní žídle Diablo X-Gamer 2.0 Normal Size: černo-modrá Diablochairs

Vybrat barvu
4 699,00 Kč včetně DPH
- +
Doprava zdarma
48H (pracovní dny)

HERNÍ ŽIDLE DIABLO X-GAMER
COOL WATER: NORMAL SIZE

Dbejte na správné držení těla a zajistěte si mimořádné pohodlí i během nejdelších her. S novou herní židlí Diablo X-Gamer můžete při hraní, práci nebo studiu využít ergonomii podporující zdraví a vynikající pohodlí. Podívejte se na podrobnosti!

PRUŽNÁ HR PĚNA

Masivní konstrukce křesla je vyplněna měkkou HR pěnou, díky které získáte pohodlí na nejvyšší úrovni. Sedadlo Comfort Layer™ nyní obsahuje ještě více pěny. Diablo X-Gamer zaručuje mimořádně pohodlnou polohu i během nejdelšího herního maratonu.

ČALOUNĚNÍ LÁTKOU ECOFIBER™

S novou herní židlí si užijete maximální pohodlí při každé hře, protože její čalounění je vyrobeno z tkaniny EcoFiber™, která zajišťuje správnou cirkulaci vzduchu a chrání vaše tělo před přehřátím i v těch nejteplejších dnech. Materiál se vyznačuje také příjemnou strukturou na dotek a překvapivou odolností proti oděru.

ERGONOMICKÁ PODPORA PÁTEŘE

Diablo X-Gamer je vybaveno profilovaným bederním polštářem, díky kterému budete moci chránit svá záda před vznikem nebo zhoršením vadného držení těla a získat pohodlnou, přirozenou polohu páteře.

Polštář je vyplněn paměťovou pěnou, která vám zajistí mimořádně měkkou polohu - přizpůsobí se tvaru a tlaku vašeho těla. Navíc se k opěradlu připevňuje bez jakýchkoli spojovacích prvků, takže jej můžete používat různými způsoby - nejen v novém herním křesle.

SPOLEHLIVÉ NASTAVENÍ

Tilttech™ Butterfly je systém výškového nastavení, s nímž můžete během několika okamžiků přizpůsobit sedadlo své výšce a úrovni stolu. Umožňuje přirozeně zaujmout ergonomickou a pohodlnou polohu.

Systém má zabudovanou funkci Tilttech™ Swing, která umožňuje uvolněné houpání. Vestavěný knoflík umožňuje přesně nastavit sílu přítlaku potřebnou k tomu, aby se sedák a opěradlo pohupovaly v závislosti na vaší hmotnosti. Diablo X-Gamer se naklání až do úhlu 115°.

VYNIKAJÍCÍ TLUMENÍ

Robustní výtah Tilttech™ s vestavěným systémem Air Damper™ dělá hraní příjemnější než kdykoli předtím! Boty Diablo X-Gamer poskytují potřebné tlumení a přizpůsobují se přirozeným pohybům vašeho těla, aby vám poskytly maximální pohodlí i při intenzivním hraní.

MĚKKÉ LOKETNÍ OPPĚRKY

Područky Armtech™ Hold SoftTouch dokonale podepřou vaše ruce a zápěstí při každodenní práci, studiu nebo zábavě u stolu. Umožňují udržovat ergonomickou a pohodlnou polohu a měkké pěnové polstrování na horní straně poskytuje další pohodlí.

PFC™360, 60 mm gumová kolečka
Diablo X-Gamer dokonale klouže po jakémkoli povrchu. Navíc si můžete bez obav užívat mobilitu židle, protože gumový potah koleček chrání podlahu před poškrábáním.

DIABLO DESIGN

Model X-Gamer způsobí revoluci v interiéru vašeho pokoje! Na dotek příjemné čalounění v tmavě černé barvě, které pokrývá masivní siluetu, upoutá pozornost a dodává celku temný a originální vzhled. Charakteristické výšivky a detaily Diablo obohatí vaši herní stanici a dodají jí skutečnou proměnu. Opěradlo je potaženo hladkou ekokůží HDS™, díky níž židle vypadá fenomenálně.

Diablo X-Gamer je spolehlivým společníkem pro každou hru i každodenní práci nebo studium u stolu. Poskytne vám spoustu pohodlí a zdraví prospěšného komfortu a dodá vašemu pokoji velkolepou proměnu.

Více informací
Propagace Ne
Model X-GAMER
EAN 5902560337488
SKU 1052
Doba přepravy 48
Navrhovaný růst 155 cm – 185 cm
Barva modrá
Vlastnosti židle kovový základ
Typ regulace loketních opěrek 0D
Certifikát BIFMA
Podstavec židle Kov
Velikost Normal
Typ židle Herní Židle
Funkce Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Air Damper™ System
Opěrka nohou Ne
Opěrka hlavy Ne
Bederní polštář Ano
Paměťová pěna Ano
Výplň židle HR pěna
Typ sedadla Comfort Layer™
Typ kol PFC™ 360
Hmotnost 25.000000
Nosnost sedadla max. 130 kg

Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
=
ušetříte 429,70 Kč
6 867,30 Kč
Následující produkty by vás mohli zajímat!
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED