Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Herní židle Diablo X-Gamer 2.0 Normal Size: černo-zelená Diablochairs

Vybrat barvu
4 699,00 Kč včetně DPH
- +
Doprava zdarma
48H (pracovní dny)

HERNÍ ŽIDLE DIABLO X-GAMER

GREEN EMERALD: NORMAL SIZE

Získejte neuvěřitelný požitek z hraní a zajistěte si pohodlnou a bezpečnou práci na dálku, e-learning a každou hru. Inovativní herní židle Diablo X-Gamer vám poskytne velké pohodlí a účinně ochrání vaše držení těla. Poznejte ji lépe a zjistěte, že na vás čeká celý balíček výhod.

LÁTKOVÉ ČALOUNĚNÍ ECOFIBER™

Diablo X-Gamer je vyrobeno z velmi odolné tkaniny EcoFiber™. Je mimořádně odolný proti oděru, takže si zachová svůj skvělý vzhled po mnoho let, a zároveň dostatečně prodyšný, takže vaše nové herní křeslo zajistí potřebnou cirkulaci vzduchu a ochrání vaše tělo před přehřátím. Se zařízením Diablo X-Gamer bude každá hra plně pohodlná.

SEDADLO VYPLNĚNÉ PĚNOU

Sportovní konstrukce sedadla je vyplněna HR pěnou, díky které se budete cítit velmi pohodlně. Široké sedadlo Comfort Layer™ je navíc vyrobeno z ještě většího množství pěny, takže je Diablo X-Gamer pohodlné a překvapivě měkké!

PODPORA BEDERNÍ PÁTEŘE

Diablo X-Gamer je vybaven ergonomickým bederním polštářem, který chrání spodní část zad před nesprávnou polohou. Vyhnete se tak následkům dlouhodobého sezení.

Polštářek není připevněn, takže jej můžete použít nejen v novém herním křesle, ale kdekoli, kde potřebujete měkkou a pohodlnou oporu. Je vyplněna paměťovou pěnou, takže se přizpůsobí tvaru vašeho těla. Pohodlí zaručeno!

SPOLEHLIVÉ NASTAVENÍ

Systém Tilttech™ Butterfly umožňuje nastavit úroveň sedadla v závislosti na výšce stolu a vaší výšce, což vám pomůže zaujmout správné držení těla a zajistí neuvěřitelné pohodlí i po hodinách hraní, práce nebo studia.

Funkce Tilttech™ Swing zajišťuje relaxační houpavý pohyb. Snadno si můžete nastavit sílu přítlaku potřebnou k naklonění sedadla a opěradla a přizpůsobit ji své hmotnosti, abyste se mohli pohodlně pohupovat. Diablo X-Gamer lze sklopit až do úhlu 115°!

VYNIKAJÍCÍ TLUMENÍ

Čeká vás mimořádně pohodlné sezení, protože sedadlo Diablo X-Gamer se přizpůsobí pohybům vašeho těla. Tlumení zajišťuje výkonný systém Tilttech™ Lift se zabudovaným systémem Air Damper™. Zaměřujeme se na plný komfort!

POHODLNÉ PODRUČKY

Područky Armtech™ Hold SoftTouch zmírňují tlak na ramena, předloktí a zápěstí a usnadňují vám zaujmout přirozenou ergonomickou polohu.

Horní část područek je vyplněna pěnou, takže jsou dostatečně měkké a poskytují mimořádně pohodlnou oporu.

PFC™360, 60 mm gumová kolečka
Diablo X-Gamer má jedinečná pogumovaná kolečka. Pohyblivost židle si můžete užívat na jakémkoli povrchu bez obav z poškrábání.

DIABLO DESIGN

Opěradlo je potažené křupavou ekokůží HDS™, která z vaší nové herní židle udělá působivou atrakci. Díky své působivé siluetě a masivní konstrukci způsobí Diablo X-Gamer revoluci na vašem herním stole, zatímco výrazné výšivky a temné detaily Diablo vás nadchnou při každém pohledu.

Jedná se o dokonalou kombinaci technických inovací a výrazného designu modelu Diablo. Vsaďte na spolehlivá řešení a přesvědčte se, že každodenní práce, studium i zábava mohou být pro vaše držení těla plně pohodlné a bezpečné.

Více informací
Propagace Ne
Model X-GAMER
EAN 5902560337471
SKU 1051
Doba přepravy 48
Navrhovaný růst 155 cm – 185 cm
Barva zelené
Vlastnosti židle kovový základ
Typ regulace loketních opěrek 0D
Certifikát BIFMA
Podstavec židle Kov
Velikost Normal
Typ židle Herní Židle
Funkce Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Air Damper™ System
Opěrka nohou Ne
Opěrka hlavy Ne
Bederní polštář Ano
Paměťová pěna Ano
Výplň židle HR pěna
Typ sedadla Comfort Layer™
Typ kol PFC™ 360
Hmotnost 25.000000
Nosnost sedadla max. 130 kg

Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
=
ušetříte 429,70 Kč
6 867,30 Kč
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED