Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Herní židle Diablo X-One 2.0 King Size: černo-bílý Diablochairs

Vybrat rozměr
Vybrat barvu
6 259,00 Kč včetně DPH
- +
Doprava zdarma
48H (pracovní dny)

HERNÍ ŽIDLE X-ONE 2.0

KING SIZE: ČERNO-BÍLÝ

Konečně! Jedinečné herní křeslo inspirované virtuální realitou! Diablo X-One černo-bílý je unikátní model se kterým budou virtuální zážitky zajímavější, vášnivěji a jedinečné, a kromě toho se Tvůj nudní pokojíček promění na opravdové herní doupě a každý, kdo do něj vstoupí se přesvědčí, že Ty žiješ gamingem.

Stylistika OneVision ™ bude dokonalé doplňovat setup! Robustní tělo, emblémy a hladké čalounění tvoří originální kombinaci stylu Diablo. Tvoje místo u počítače doplníš velkolepým efektem, který Tě při každém shlédnutí napumpuje super pocitem.

Design je pouze začátek, model X-One splňuje nejvyšší očekávání a standardy zpracování Ti zajistí bezpečnost a komfort a potvrzuje to i certifikát odolnosti BIFMA. Naše křeslo pro hráče je vybaveno inovacemi techniky, které tvoří krásnou oporu pro celou páteř a zaručují nadzemské pohodlí. Zjisti o židli více a sedni si z obdivu!

UMĚLÁ KŮŽE IV GENERACE HDS™

Čalounění modelu X-One vzniklo z příjemné v dotyku a velmi odolné umělé kůže IV generace HDS ™. Překvapující odolnost materiálu na roztržení a silné nylonové nitě jsou zárukou, že Tvoje nové herní křeslo Ti bude po boku velmi dlouho a udrží si tak perfektní vzhled jako na začátku i po několika letech.

SPOLEHLIVÁ VÝPLŇ

Pod celým potahem je pěna HR, která herní židli zajistí komfort a příjemnou měkkou pozici. Kromě toho zabraňuje deformacím, díky tomu se bude krásně prezentovat a na sedáku, opěráku i polštářcích se neobjeví neestetické "díry".

TVAROVANÝ ZÁHLAVNÍ POLŠTÁŘEK

Aby byla sedící pozice pohodlná a správná a, aby byla Tvá krční páteř v naprostém bezpečí, vybavili jsme model X-One ergonomickým záhlavním polštářkem. Výplň z měkké pěny HR a přesně navržený tvar polštářku, tvoří správnou oporu pro hlavu, krk a horní část páteře.

BEDERNÍ POLŠTÁŘEK

Inovačním bederním polštářkem si krásné podpoříš dolní část páteře a ochráníš před pozdějšími nepříjemnostmi, které Ti způsobí nesprávné sezení u počítače. Polštářek je ideálně tvarovaný, jeho výplň je z kvalitní a pružné pěny HR a můžeš si ho nastavit (nahoru-dolů). Tato kombinace Ti zaručuje komfort a ergonomickou pozici u PC.

NASTAVITELNÉ OPĚRKY

Loketní opěrky Armtech ™ Vertical SoftTouch budou aktivně podporovat a dokonalé odlehčí ramena, předloktí i zápěstí, protože si je nastavíš přesně ke svým potřebám. Správné nastavení Ti dává možnost držet ruce v ideální a přirozené pozici. Nezapomněli jsme ani na povrch opěrek a potáhli jsme ho příjemnou pěnou, takže jsou krásné měkoučké a ještě pohodlnější.

NASTAVENÍ VÝŠKY

Pro získání ergonomické pozici těla si musíš křeslo správně nastavit. Výšku sedadla si musíš ideálně přizpůsobit ke své výšce i rozměrem stolu. V našem modelu Ti to zaručí spolehlivý systém Tilttech ™ Butterfly, díky kterému bude každé Tvoje posezení nadzemsk pohodlné.

Dodatečně Ti mechanismus Tilttech ™ Swing dává možnost relaxačního a bezpečného houpání a opěradlo se systémem Tilttech ™ Gear si můžeš sklopit a zablokovat na jakémkoli stupni. Zní to pohodlně, co?

PĚTIRAMENNÝ KŘÍŽ

Naše hráčské křeslo je osazeno na kvalitním a bezpečném pětiramenním kříži - je velmi stabilné. Takže i u tvrdé drtičky máš bezpečné houpání zaručeno. Spolehlivý píst 4 třídy Ti zaručuje ideální pérování díky mechanismu Air Damper ™ System, pogumované kolečka PFC ™ 360 s průměrem 75 mm ochrání každý povrch od škrábanců.

Komfort, bezpečí a nadzemské emoce - Diablo X-One černo-bílý je povinen item každého fanouška virtuálních zážitků.

Sedni si na originální model a užívej si jedinečné emoce z her!

Více informací
Model X-ONE
EAN 5902560336467
SKU 847
Doba přepravy 48
Navrhovaný růst 175 - 205 cm
Barva bílá, černé
Barva Černo-Bílý
Typ loketní opěrky Armtech™ Vertical 1D
Certifikát BIFMA
Podstavec židle Syntetický
Velikost KING
Typ židle Herní Židle
Funkce Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opěrka nohou Ne
Opěrka hlavy Ano
Bederní polštář Ano
Paměťová pěna Ne
Výplň židle HR pěna
Typ sedadla Comfort Layer™
Typ kol PFC™ 360
Hmotnost 30.000000
Nosnost sedadla max. 160 kg

Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
=
ušetříte 429,70 Kč
8 427,30 Kč
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED