Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Herní židle Diablo X-Horn 2.0 Normal size: Černo-bílá Diablochairs

Vybrat rozměr
Vybrat barvu
5 499,00 Kč -12% 6 259,00 Kč včetně DPH
Nejnižší cena 30 dní před slevou: 6 259,00 Kč

Maximálně 12 znaků

X-HORN
- +
Doprava zdarma
48H (pracovní dny)

HERNÍ ŽIDLE DIABLO X-HORN 2.0

BÍLO-ČERNÁ NORMAL SIZE

Dopřejte si každodenní pohodlí s novou herní židlí Diablo X-Horn. Zábava, práce na dálku a e-learning budou od nynějška velmi pohodlné a ergonomické.

Spojili jsme klasickou eleganci s moderním designem v tmavém vzhledu. Výsledný model je stylovou, dokonale vyváženou dávkou ergonomického designu, pohodlných řešení a prozdravotního designu. Seznamte se s ní lépe a zjistěte, kolik toho můžete s naší inovativní herní židlí získat:

ČALOUNĚNÍ Z EKOKŮŽE HDS™

Matná černá v kontrastu se sněhově bílým designem je působivá a přitažlivá a strojová výšivka Diablo dokonale odráží sportovní charakter modelu X-Horn. Tato herní židle vás ohromí pokaždé, když se na ni podíváte!

PEVNÝ & TRVALÝ

Takové by mělo být čalounění! Vyrobili jsme ji z odolné, oděruvzdorné a na dotek příjemné ekokůže HDS™. Pevné prošití zajišťuje, že si materiál zachová svůj původní vzhled a napětí po mnoho let.

DODATEČNÁ PĚNOVÁ VRSTVA

Zasloužíte si ještě víc. Naše herní židle jsme obložili další vrstvou pružné HR pěny, což znamená ještě větší pohodlí při zábavě, studiu nebo práci u stolu.

POHODLNÉ SEDADLO

Sedák nové herní židle Diablo je široký a pohodlný a nyní je ještě silnější, protože jsme použili více HR pěny. Každá chvíle strávená u počítače vám přinese ještě větší potěšení.

INOVATIVNÍ OPĚRKA HLAVY

Opěrka hlavy X-Horn nabízí pohodlí a bezpečnou ergonomickou polohu. Podepírá krční část páteře a zabraňuje reflexivnímu předklonu hlavy.

- Opěrka hlavy je vyplněna pružnou paměťovou pěnou, která se dokonale přizpůsobí tvaru vaší hlavy. Když se zvednete ze židle, tvar opěrky hlavy se vrátí do původního vzhledu a napětí.

NASTAVITELNÝ BEDERNÍ POLŠTÁŘ

Nový X-Horn získal ještě širší bederní polštář s integrovaným nastavením nahoru a dolů. Nyní poskytuje ještě lepší oporu zad a nebývalé pohodlí.

- Bederní polštář je rovněž vyplněn paměťovou pěnou. Bude pracovat s tlakem vašich zad, aby vám poskytla ještě větší pohodlí.

NASTAVENÍ TILTTECH™ BUTTERFLY

Nastavení sedáku nahoru a dolů pomocí systému Tilttech™ Butterfly umožňuje přizpůsobit židli výšce stolu a výšce pro co nejpohodlnější polohu. Diablo X-Horn má funkci Tilttech™ Swing pro bezpečné houpání, které je také velmi příjemné. Opěradlo lze nyní naklonit až do úhlu 140° a v libovolném bodě jej zablokovat. Čeká na vás zcela nový rozměr pohodlí!

ARMTECH™ HYBRIDNÍ LOKETNÍ OPĚRKY SOFTTOUCH

Nahoru-dolů, doleva-doprava a dopředu-dozadu - nyní můžete chytré loketní opěrky potažené měkkou pěnou nastavit až ve třech rovinách! Ulevíte tak ramenům, předloktím a zápěstím a zajistíte si pohodlnou a bezpečnou polohu.

JEŠTĚ VĚTŠÍ ZÁKLADNA

Naše nová herní židle dostala ještě větší pětihvězdičkovou základnu, takže je mimořádně stabilní. Hrajte si a pracujte bez starostí! Spolehlivé tlumení třídy 4 navíc zajišťuje vestavěný systém Air Damper™.

Pogumovaná kolečka PFC™ 360 skvěle chrání povrch podlahy v místnosti před poškrábáním.

Vyberte si herní židli v černé a bílé barvě.

S rohem Diablo X-Horn se ergonomie posune na novou úroveň.

Více informací
Propagace Ano
Model X-HORN
EAN 5902560336986
SKU 862
Doba přepravy 48
Navrhovaný růst 150 - 180 cm
Barva černé
Typ regulace loketních opěrek 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec židle Syntetický
Velikost Normal
Typ židle Herní Židle
Funkce Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opěrka nohou Ne
Opěrka hlavy Ano
Bederní polštář Ano
Paměťová pěna Ano
Výplň židle HR pěna
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kol PFC™ 360
Hmotnost 28.000000
Nosnost sedadla max. 136 kg

Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
Buy together
=
ušetříte 339,80 Kč
6 858,20 Kč
Následující produkty by vás mohli zajímat!
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED