Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Herní židle Diablo X-Horn 2.0 Normal Size: černo-modrá Diablochairs

Vybrat barvu
5 499,00 Kč -12% 6 259,00 Kč včetně DPH
Nejnižší cena 30 dní před slevou: 6 259,00 Kč

Maximálně 12 znaků

X-HORN
- +
Doprava zdarma
48H (pracovní dny)

HERNÍ ŽIDLE NOVÉ GENERACE X-HORN 2.0: NORMAL SIZE, ČERNO-MODRÁ

ROHATÁ POSTAVA | SEZNAMTE SE S NOVÝM X-HORN WARRIOREM

Tady je: nové herní křeslo od týmu Diablo

Vaše záda nyní dostanou nebývalou dávku ergonomie a váš pokoj nebo kancelář se nenávratně promění v jedinečnou herní stanici. Vyberte si model Diablo X-Horn, cenného spojence v boji za zdraví, bezpečnost a pohodlí.

Poznejte ji lépe:

ČALOUNĚNÍ Z EKOKŮŽE HDS™
SÍLA DIABLO DESIGNU

Na prvním dojmu záleží. Podívejte se na matnou černou a sytou barvu stylových akcentů. Podívejte se na svalnatou siluetu a výrazné strojově vyšívané prošívání. Tato herní židle působí opravdu neuvěřitelným dojmem!

ODOLNÝ A PŘÍJEMNÝ NA DOTEK

Mohla by existovat lepší kombinace? Čalounění je vyrobeno z ekokůže HDS™, která vás potěší svou na dotek příjemnou strukturou. Materiál je vysoce odolný proti oděru a prošití silnými nitěmi zajišťuje, že čalounění zůstane napnuté a zachová si svůj původní vzhled po mnoho let.

ZESÍLENÉ SEDADLO
PRUŽNÉ POHODLÍ HR PĚNY

Jistě oceníte pohodlné prodloužené sedadlo. Proč? Zesílili jsme ji další vrstvou pružné pěny HR, která vám poskytne dvojitou dávku měkkého pohodlí. Nyní bude práce na dálku, e-learning nebo hraní her překvapivě pohodlné!

ERGONOMICKÁ OPĚRKA HLAVY S PAMĚŤOVOU PĚNOU
VĚTŠÍ POHODLÍ + ÚLEVA PRO KRK

Opřením hlavy o ergonomicky tvarovanou opěrku hlavy podpoříte krční část páteře a zabráníte předklonu hlavy. U stolu budete mít správnou polohu, což vaše záda jistě ocení. Nyní si můžete dopřát ještě větší pohodlí, protože jsme opěrku hlavy vyplnili chytrou paměťovou pěnou, takže se dokonale přizpůsobí tvaru vaší hlavy a "zapamatuje" si vaši oblíbenou polohu. Když vstanete, polštář se vrátí do původního napětí.

BEDERNÍ POLŠTÁŘ VERZE XL
ŠIRŠÍ, NASTAVITELNÉ A S PAMĚŤOVOU PĚNOU

Rozhodli jsme se, že obyčejný bederní polštář nestačí. Pro ještě lepší oporu zad jsme ji rozšířili a přidali skrytý mechanismus pro nastavení nahoru a dolů. Nyní si můžete bederní polštář ještě lépe nastavit a ergonomicky tak ulevit svým zádům. Stejně jako opěrka hlavy je vyplněna inteligentní paměťovou pěnou.

SYSTEM TILTTECH™ BUTTERFLY
MOŽNOST NASTAVENÍ VÝŠKY A HOUPÁNÍ

S novou židlí si můžete snadno a rychle nastavit výšku sedáku podle své výšky a výšky stolu a získat správnou polohu díky nastavení Tilttech™ Butterfly. Navíc je nyní houpačka Tilttech™ Swing bezpečnější než kdykoli předtím, ale stejně příjemná a uvolňující! Zádovou opěrku můžete prodloužit až do úhlu 140° a v libovolném bodě ji zablokovat. Čeká na vás zcela nový rozměr pohodlí!

HYBRIDNÍ LOKETNÍ OPĚRKY ARMTECH™ FOFTTOUCH
UPRAVIT PODLE VLASTNÍHO UVÁŽENÍ

Loketní opěrky nové herní židle Diablo X-Horn lze nastavit ve třech rovinách, tj. nahoru a dolů, doleva a doprava a dopředu a dozadu. Dokonalé přizpůsobení vaší výšce a postavě znamená další body pohodlí. Horní část loketních opěrek je vyplněna pěnou, takže poskytují mimořádně měkkou oporu.

JEŠTĚ VĚTŠÍ ZÁKLADNA
STABILITA + BEZPEČNOST

Diablo X-Horn je podporováno masivní pětihvězdičkovou základnou. To vám zajistí ještě větší bezpečnost, protože židle je stabilní a odolná jako vždy. Výkonný zdvih třídy 4 poskytuje vynikající tlumení, protože je vybaven mechanismem Air Damper™ System.

Díky pogumování jsou hbitá kolečka PFC™ 360 zcela bezpečná pro povrch podlahy a zabraňují poškrábání.

Vyberte si černo-modrou herní židli Diablo.

Vsaďte na solidní a promyšlená řešení!

Více informací
Propagace Ano
Model X-HORN
EAN 5902560337013
SKU 865
Doba přepravy 48
Navrhovaný růst 150 - 180 cm
Barva černé
Typ regulace loketních opěrek 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec židle Syntetický
Velikost Normal
Typ židle Herní Židle
Funkce Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opěrka nohou Ne
Opěrka hlavy Ano
Bederní polštář Ano
Paměťová pěna Ano
Výplň židle HR pěna
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kol PFC™ 360
Hmotnost 28.000000
Nosnost sedadla max. 136 kg

Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
Buy together
=
ušetříte 339,80 Kč
6 858,20 Kč
Následující produkty by vás mohli zajímat!
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED