Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Látková herní židle Diablo X-Player 2.0 King Size: karmínovo-antracitová Diablochairs

Vybrat rozměr
Vybrat barvu
7 099,00 Kč včetně DPH

Maximálně 7 znaků

X-PLAYER
- +
Doprava zdarma
48H (pracovní dny)

LÁTKOVÁ HERNÍ ŽIDLE
DIABLO X-PLAYER 2.0
ČERVENO-ANTRACITOVÁ: KING SIZE

Diablo X-Player, inovativní křeslo pro hráče. Kombinace osobitého designu, spolehlivých materiálů a balíčku technických řešení zaměřených na zdraví činí z této neobvyklé herní židle účinnou ochranu vašeho držení těla, zajišťuje nejvyšší komfort a efektně mění interiér vašeho pokoje nebo kanceláře.

Podívejte se blíže na model X-Player a ujistěte se, že se rozhodnete skvěle. Podívejte se na podrobnosti a sami se přesvědčte, kolik výhod na vás s touto inovativní herní židlí čeká.

SPOLEHLIVÉ ČALOUNĚNÍ

Nejkvalitnější materiály jsou zárukou dlouholeté spokojenosti. Proto je čalounění vyrobeno z odolného vlákna EcoFiber™ a síťoviny Diablo Honeycomb™, která zajišťuje správnou cirkulaci vzduchu, což je nezbytné zejména v teplých dnech.

Boční část sedáku a opěráku je potažena hladkou ekokůží HDS™, která dodává křeslu originální charakter. Silné švy Nylon™ LV3 zajistí správné napnutí čalounění a dlouholetý dokonalý vzhled.

POSTURÁLNÍ PODPORA

Inovativní opěrka hlavy a bederní polštář poskytují vynikající oporu páteře po celé délce. Díky nim při každém naklánění zaujmete vhodnou, plně pohodlnou polohu, která zabrání vzniku nebo zhoršení posturálních vad.

Opěrka hlavy a bederní polštář jsou vyplněny pružnou paměťovou pěnou, takže se přizpůsobí tvaru a tlaku vašeho těla. Získáte tak větší pohodlí a ještě účinnější a ergonomičtější oporu páteře.

DOKONALÁ NÁPLŇ

Pohodlí při každodenní práci, studiu nebo zábavě zajistí měkká HR pěna, která vyplňuje celou masivní konstrukci modelu X-Player.

Profilovaný sedák Dual Layer™ je vyroben z dvojité vrstvy pěny. Spodní vrstva je pevnější a horní měkčí, díky čemuž herní židle Diablo X-Player poskytuje maximální pohodlí.

VYROBENÉ PRO TEBE

Mechanismus výškového nastavení Tilttech™ Butterfly umožňuje nastavit sedadlo nahoru a dolů. Správná poloha vzhledem k úrovni nebo výšce stolu vám zajistí pohodlí a umožní vám přirozeně zaujmout bezpečnou polohu.

Systém Tilttech™ Swing umožňuje příjemné houpání v křesle a díky mechanismu Tilttech™ Gear můžete rychle a přesně nastavit preferovaný úhel opěradla. Čeká na vás spousta pohodlí a dalšího odpočinku.

NASTAVITELNÉ LOKETNÍ OPĚRKY

Loketní opěrky Armtech™ Hybrid SoftTouch jsou polstrované měkkou pěnou, která poskytuje mimořádně pohodlnou oporu předloktí.

Třícestně nastavitelné područky umožňují přizpůsobit područky vaší postavě a délce paží. Třístupňové nastavení područek umožňuje jejich přesné přizpůsobení vaší postavě a délce paží, což vám zajistí pohodlnou polohu a zmírní zátěž ramen, zápěstí a předloktí.

ZESÍLENÁ ZÁKLADNA

Díky robustní pětihvězdičkové základně je sezení na přehrávači Diablo X-Player mimořádně bezpečné a stabilní. Je doplněn hbitými gumovými kolečky PFC™ 360, která zajišťují plnou mobilitu a chrání povrch podlahy před poškrábáním.

Spolehlivý mechanismus Air Damper™ System zajišťuje správné tlumení. Diablo X-Player dokonale spolupracuje s každým pohybem těla, takže poskytuje překvapivě měkkou a pohodlnou polohu.

Vsaďte na spolehlivá a solidní řešení. Vyberte si herní židli Diablo X-Player a posuňte svůj herní zážitek na novou úroveň.

Více informací
Propagace Ne
Model X-PLAYER
EAN 5902560337761
SKU 1079
Doba přepravy 48
Navrhovaný růst 175 - 205 cm
Barva antracitový
Vlastnosti židle kovový základ
Typ regulace loketních opěrek 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec židle Kov
Velikost King
Typ židle Herní Židle
Funkce Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opěrka nohou Ne
Opěrka hlavy Ano
Bederní polštář Ano
Paměťová pěna Ano
Výplň židle HR pěna
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kol PFC™ 360
Hmotnost 30.000000
Nosnost sedadla max. 160 kg

Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
=
ušetříte 429,70 Kč
9 267,30 Kč
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED