Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Látková herní židle Diablo X-Player 2.0 Normal Size: Frost Black/černá Diablochairs

Vybrat rozměr
Vybrat barvu
5 599,00 Kč -15% 6 559,00 Kč včetně DPH
Nejnižší cena 30 dní před slevou: 6 559,00 Kč

Maximálně 7 znaků

- +
Doprava zdarma
48H (pracovní dny)

LÁTKOVÁ HERNÍ ŽIDLE
DIABLO X-PLAYER 2.0
FROST BLACK/ČERNÁ: NORMAL SIZE

Nejdelší herní maraton může být pohodlný, bezpečný a ještě více vzrušující. Přichází zcela nový hráč v týmu herního křesla Diablo: X-Player v jedinečném černo-modrém provedení.

Spolehli jsme se na pevnost ověřených materiálů, sílu ergonomické konstrukce a fascinující design, abychom vytvořili nadčasový, jedinečný model ideální pro všechny, kteří hledají osvědčená, ale originální a osobitá řešení.

LÁTKOVÉ ČALOUNĚNÍ

Nejvyšší kvalita použitých materiálů a silné šití z materiálu Nylon™ LV3 zaručují, že vás model X-Player bude provázet při každodenních hrách po mnoho let. Tkanina EcoFiber™ a síťovina Diablo Honeycomb™ s prodyšnou voštinovou strukturou jsou pevné, trvanlivé a odolné proti oděru, což zajišťuje i potřebnou cirkulaci vzduchu.

Hladká ekokůže HDS™, která pokrývá boční stranu sedáku a zadní stranu opěradla, doplňuje výrazný design, díky němuž vypadá X-Player ještě originálněji.

Pod čalouněním se nachází měkká HR pěna, která vytváří masivní strukturu křesla a zaručuje výjimečné pohodlí. Sedák Dual Layer™ je vyplněn větším množstvím pěny, takže vám poskytne ještě pohodlnější polohu.

ERGONOMICKÁ POSTURÁLNÍ PODPORA

Sednete si do přehrávače X-Player a okamžitě pocítíte rozdíl. Tvarovaná opěrka hlavy a bederní polštář zajišťují pohodlné a přirozené držení těla - s každým opěradlem bude vaše páteř správně vyrovnaná po celé své délce, což vám pomůže vyhnout se mnoha negativním důsledkům dlouhodobého sezení.

Paměťová pěna, kterou jsme vyplnili opěrné polštáře, se chytře přizpůsobuje tvaru vašich zad a tlaku celého těla, což usnadňuje přirozené zaujímání ergonomické polohy a činí ji ještě pohodlnější.

ZÁKLADNÍ BALÍČEK ÚPRAV

Mechanismus Tilttech™ Butterfly umožňuje nastavit výšku židle podle vaší výšky nebo úrovně stolu. Zajistí vám stabilní a ještě pohodlnější polohu.

Pěnové loketní opěrky Armtech™ Hybrid SoftTouch poskytují stabilní a měkkou oporu pro vaše paže. Područky lze nastavit ve třech směrech, aby stabilizovaly držení těla a zmírnily zátěž ramen, předloktí a zápěstí.

Úhel opěradla lze snadno nastavit pomocí systému Tilttech™ Gear a díky vestavěnému mechanismu Tilttech™ Swing budete moci relaxovat a bezpečně se pohupovat. X-Player vám zaručí extra relaxaci, kdykoli budete chtít.

SOLIDNÍ ZÁKLADNA

Základna židle je mimořádně pevná, takže se můžete bezpečně a stabilně houpat. Jeho pět gumových koleček PFC™ 360 se hladce pohybuje po jakémkoli povrchu a chrání podlahu před poškrábáním.

Tím výhody nekončí! Herní židle Diablo X-Player pracuje s každým pohybem těla díky zvedacímu mechanismu Air Damper™ System. Správné polstrování zaručuje ještě pohodlnější polohu.

Zjistěte, že dlouhé hodiny hraní her nebo každodenní práce či studia u stolu mohou být pro vaše držení těla pohodlné a bezpečné. Objevte naši herní židli a pohodlně se usaďte - ergonomie modelu X-Player se o vás postará od prvního okamžiku.

Více informací
Propagace Ano
Model X-PLAYER
EAN 5902560339222
SKU 1225
Doba přepravy 48
Navrhovaný růst 150 - 180 cm
Barva modrá
Vlastnosti židle kovový základ
Typ regulace loketních opěrek 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec židle Kov
Velikost Normal
Typ židle Herní Židle
Funkce Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opěrka nohou Ne
Opěrka hlavy Ano
Bederní polštář Ano
Paměťová pěna Ano
Výplň židle HR pěna
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kol PFC™ 360
Hmotnost 25.000000
Nosnost sedadla max. 150 kg

Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
=
ušetříte 429,70 Kč
7 767,30 Kč
Následující produkty by vás mohli zajímat!
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED