Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Dětská látková herní židle Diablo X-Player 2.0 Kids Size: frost black/černá Diablochairs

Vybrat rozměr
Vybrat barvu
5 659,00 Kč včetně DPH
Doprava zdarma
Není skladem

DĚTSKÁ LÁTKOVÁ HERNÍ ŽIDLE
DIABLO X-PLAYER 2.0
FROST BLACK/ČERNÁ: KIDS SIZE

Při navrhování našich dětských herních sedaček jsme chtěli, aby se každé dítě mohlo učit, dělat domácí úkoly a hrát své oblíbené hry v naprostém bezpečí a pohodlí. Dbáme také na jedinečný design našich výrobků, díky kterému potěší nejmenší a výrazně doplní jejich pokoje. Výsledkem našeho snažení je otočné křeslo Diablo Kids X-Player v provedení Frost Black, které kombinuje pečlivě navrženou konstrukci plnou ergonomických technických řešení s jedinečným stylem, který zaujme na první pohled. Černá a modrá jsou charakteristické herní barvy, které dodávají masivní siluetě ještě působivější charakter, a loga Diablo celek dokonale doplňují.

POSTURÁLNÍ PODPORA

Základem dobré zábavy a efektivního učení je pohodlí a bezpečí. Proto byla autosedačka X-Player vybavena dvěma ergonomickými polštáři, které nastaví záda dítěte do správné polohy a ochrání je před negativními důsledky dlouhodobého sezení.

Opěrka hlavy podpírá krční část páteře a bederní polštář spodní část zad. Polštářky zabrání tomu, aby se dítě naklánělo do nesprávné polohy, a stabilizují jeho polohu, čímž zajistí maximální pohodlí a naprosté bezpečí pro vaše dítě.

Opěrka hlavy a bederní polštář jsou vyplněny pružnou paměťovou pěnou. Její pružnost poskytuje nejmladším dětem dodatečné pohodlí a umožňuje jim zaujmout přirozenou ergonomickou polohu.

LÁTKOVÉ ČALOUNĚNÍ

Plné pohodlí i při učení nebo hraní ve zvláště teplých dnech zajišťuje látkové čalounění z materiálu EcoFiber™ a síťoviny Diablo Honeycomb™. Odolnost použitých látek zaručuje, že čalounění bude vypadat perfektně po mnoho let. Odolné šití Nylon™ LV3 navíc zajišťuje vynikající napnutí látky.

Čalounění je vystláno měkkou HR pěnou, která zaručuje mimořádně pohodlnou polohu pro nejmenší. Je také odolná proti promáčknutí, takže židle bude vypadat perfektně po mnoho let. Sedák Dual Layer™ je vyplněn větším množstvím pěny, což znamená ještě větší pohodlí.

BALÍČEK ÚPRAV

Pro udržení pohodlné a stabilní polohy je velmi důležité přizpůsobit výšku židle výšce batolete nebo úrovni stolu. Proto je X-Player vybaven spolehlivým mechanismem Tilttech™ Butterfly, který umožňuje přesné nastavení.

Úhel opěradla vhodný pro hraní nebo hry lze nastavit pomocí mechanismu Tilttech™ Gear a vaše dítě si díky funkci Tilttech™ Swing užije spoustu dalšího potěšení a odpočinku.

Loketní opěrky Armtech™ Hybrid SoftTouch, nastavitelné ve třech rovinách, poskytují stabilní a měkkou oporu rukou. Odlehčí a podepřou ramena, předloktí a zápěstí vašeho dítěte, poskytnou mu dodatečné pohodlí a stabilizují držení těla.

SPOLEHLIVÁ ZÁKLADNA

I houpání nebo nejnapínavější hra před obrazovkou počítače jsou s X-Playerem zcela bezpečné, protože naše herní židle pro děti je podepřena silnou pětihvězdičkovou základnou.

Potřebné tlumení zajišťuje mechanismus Air Damper™ System, díky kterému se X-Player přizpůsobí každému pohybu vašeho dítěte.

Gumová kolečka PFC™ 360 chrání podlahu dětského pokoje před poškrábáním a zajišťují potřebnou mobilitu.

Potřeby malých hráčů jsou pro nás na prvním místě. Při navrhování naší dětské herní židle jsme dbali na každý detail a vytvořili jsme spolehlivý a ergonomický model, který je stejně jedinečný jako každé dítě. Zvolili jsme originální design, za kterým se skrývá spolehlivá konstrukce. Proto je Diablo Kids X-Player ve verzi Frost Black potěšením pro malé hráče i jejich rodiče.

Více informací
Propagace Ne
Model X-PLAYER
EAN 5902560339215
SKU 1224
Doba přepravy 48
Navrhovaný růst 125 - 155 cm
Barva modrá
Vlastnosti židle kovový základ
Typ regulace loketních opěrek 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec židle Plastiková
Velikost Kido
Typ židle Herní Židle
Funkce Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opěrka nohou Ne
Opěrka hlavy Ano
Bederní polštář Ano
Paměťová pěna Ano
Výplň židle HR pěna
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kol PFC™ 360
Hmotnost 21.000000
Nosnost sedadla max. 90 kg

Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED