Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Látková herní židle X-Player 2.0.Normal size: Marshmallow Pink/ růžová Diablochairs

Vybrat barvu
5 599,00 Kč -15% 6 559,00 Kč včetně DPH
Nejnižší cena 30 dní před slevou: 6 559,00 Kč
Doprava zdarma
Není skladem

LÁTKOVÁ HERNÍ ŽIDLE

X-PLAYER 2.0 NORMAL SIZE

MARSHMALLOW PINK/RŮŽOVÁ


Bílá a růžová - dvě barvy, které vnesou do vaší herní sestavy velkolepou změnu a dodají jí zcela nový, osobitý charakter. Seznamte se s herní židlí Diablo X-Player, tentokrát v růžové barvě Marshmallow Pink - tento jedinečný model byl vytvořen pro všechny, kteří hledají neobvyklá a efektní řešení.

Marshmallow Pink je nová verze modelu X-Player a tuto herní židli zná každý. Pohodlný, bezpečný, plný moderních inovací - překvapuje nejen svým výrazným designem, ale také ergonomickou konstrukcí.

Masivní silueta, silný základ, originální loga - Player ve své čisté podobě. Tentokrát je však zabalen do bílého a růžového čalounění, díky čemuž vypadá lépe než kdykoli předtím. Podívejte se a přesvědčte se sami.

ERGONOMICKÝ DESIGN

Co se skrývá v této působivé siluetě? Celý balíček spolehlivých řešení! Dali jsme si záležet na tom, aby naše herní židle účinně podporovala vaše držení těla, a proto jsme ji vybavili dvěma ergonomickými opěrnými polštáři, které jsou měkké a pohodlné.

Opěrka hlavy poskytuje vynikající oporu krční části páteře a bederní polštář podpírá spodní část zad. Zabraňují změně polohy na nesprávnou a chrání vás před záklonem hlavy a krku, čímž zaručují ochranu před mnoha negativními důsledky dlouhodobého sezení.

Polštáře opěradla jsou vyrobeny z pružné paměťové pěny, takže se přizpůsobí tvaru vašeho těla a tlaku, který na něj působí. I ten nejdelší herní maraton bude pohodlnější než kdykoli předtím!

INOVATIVNÍ MATERIÁLY

Z čeho je vyrobena naše herní židle? Masivní silueta židle je výsledkem deformačně odolné a extrémně měkké HR pěny, která vám zaručí pohodlnou polohu a dokonalý vzhled židle po dlouhá léta. Profilovaný sedák Dual Layer™ je vyplněn dvojitou vrstvou pěny, takže je ještě pohodlnější.

Pěna HR je potažena čalouněním - a ne jen tak ledajakým čalouněním! Sítě EcoFiber™ a Diablo Honeycomb™ jsou jedinečné materiály, které jsou příjemné na dotek, extrémně pevné a odolné proti oděru. Boční strana sedadla a opěradla je potažena hladkou ekokůží HDS™, která dodává sedadlu Player herní charakter. K dokonalému vzhledu křesla přispívá také silné prošití Nylon™ LV3, které dodává látkám správné napětí.

BALÍČEK MECHANISMŮ

Naše herní křeslo můžete snadno přizpůsobit tvaru své postavy, výšce nebo výšce stolu. Díky systému Tilttech™ Butterfly můžete přesně nastavit požadovanou výšku sedáku a úhel opěradla tak, aby vyhovoval vašim potřebám, a to díky mechanismu Tilttech™ Gear. Správná poloha sedadla vám poskytne větší pohodlí a umožní vám sedět přirozeně a stabilně. Díky systému Tilttech™ Swing získal X-Player také inovativní funkci houpání, takže při hraní, studiu nebo práci najdete nejen pohodlí, ale také další relaxaci.

Loketní opěrky Armtech™ Hybrid SoftTouch lze nastavit až ve třech rovinách a správné nastavení zajistí pohodlnou a stabilní polohu a oporu pro ramena, předloktí a zápěstí. Vrchní část je navíc potažena pěnou, takže si můžete pohodlně a měkce opřít ruce.

Odolné zvedání se zabudovaným systémem Air Damper™ vám dává jistotu, že naše herní židle poskytuje vynikající odpružení. Pro ještě větší pohodlí se přizpůsobí každému vašemu pohybu. Pevná a stabilní základna je doplněna gumovými kolečky PFC™ 360, takže se nemusíte bát, že byste poškrábali podlahu ve svém pokoji nebo kanceláři.

Marshmallow Pink je design, který na vás udělá zvláštní dojem. Taková jasná a originální kombinace ergonomického designu a jedinečné konstrukce vždy vzbudí spoustu emocí, takže se na přehrávač podívejte znovu a představte si, jak velkolepě se vaše herní sestava promění.

Více informací
Propagace Ano
Model X-PLAYER
EAN 5902560339253
SKU 1228
Doba přepravy 48
Navrhovaný růst 150 - 180 cm
Barva růžová
Vlastnosti židle kovový základ
Typ regulace loketních opěrek 3D
Certifikát BIFMA
Podstavec židle Kov
Velikost Normal
Typ židle Herní Židle
Funkce Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Opěrka nohou Ne
Opěrka hlavy Ano
Bederní polštář Ano
Paměťová pěna Ano
Výplň židle HR pěna
Typ sedadla Dual Layer™
Typ kol PFC™ 360
Hmotnost 25.000000
Nosnost sedadla max. 150 kg

Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
Následující produkty by vás mohli zajímat!
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED