Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Termická láhev Diablo Chairs

699,00 Kč včetně DPH
Doprava zdarma
Není skladem

Termická láhev Diablo Chairs

Speciální edice Legion vznikla především s myšlenkou o hráčích, kteří hledají originální řešení pro své SETUP. V této edici nejsou pouze herní židle, ale také praktické láhve, které se vždy ověří. 

Naše termální láhev je vyrobena z kvalitní nerezavějící oceli, která je určena pro kontakt s potraviny, takže je zcela bezpečná a bude s Vámi velmi dlouho. Termální láhev na vodu si můžete vzít kdekoliv chcete - do školy, práce nebo trénink. Kovová láhev je doplněk, který by měl mít každý.

Takže dostaneš doplněk, který z Tebe udělá rasového hráče a zároveň ho využiješ při každodenních aktivitách. Termická láhev je také ekologická idea, protože konečně skončíš s plastovými lahvemi. Malá věcička, ale velmi důležitá!

Do termické láhve si naplníš studenou vodu nebo horký čaj nebo kafé a teplota nápojů bude i po několika hodinách jako na začátku. Vakuová izolace zajistí ideální teplotu v létě i zimě. Horké nápoje budou horké až do 12h a studený doušek si můžete vychutnat i do 48h!

Naše láhev je také velmi praktická. Přesvědč se sám / a, že pití z ní je velmi příjemné a objem postačující - termická lahev se ideálně vejde do https://diablochairs.cz/3735-pytel-diablo-chairs-cerveny - musíš ji mít!

Parametry:

  • Objem: 500 ml
  • Výška: 25,7 cm
  • Průměr: 7,15 cm
  • Hmotnost: 310 g

*Láhev není vhodná do myčky nádobí

Více informací
EAN 5904405570173
SKU 1370
Hmotnost 310.000000
Barva Černé
Doba přepravy 72
Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED