Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Nožní opěrka (Footrest) k židli Diablo Chairs

1 799,00 Kč včetně DPH
- +
Doprava zdarma
72H (pracovní dny)

FOOTREST DIABLO CHAIRS

Nožní opěrka - gadget, který se osvědčí i při nejdelších herních maratonech.

Pokud se ptáte, zda potřebujete podnožku k židli, odpověď je rozhodně ANO! Mrkněte na podrobnosti a zjistíte, že opěrka nohou se brzy stane nepostradatelným prvkem každé hry a významným doplňkem vaší herní sestavy.

Naše ergonomická podnožka Diablo, která je příjemně měkká, se stane nepostradatelným prvkem vaší herní doupě. Díky ní si můžete pohodlně opřít nohy a získat stabilní a pohodlnější polohu. Díky svému jedinečnému designu vytvoří podnožka navíc osobitý set s křeslem nebo herním stolem.

Nožní opěrka je pomůcka, která vám poskytne maximální pohodlí a ergonomičtější polohu. Zlepšíte tak krevní oběh, budete se cítit pohodlně a předejdete bolestem nohou a bederní páteře. Opěrku nohou můžete také umístit do vhodné vzdálenosti od židle, aby vyhovovala vašemu držení těla, což vám poskytne ještě větší pohodlí.

Naše opěrka nohou je vyplněna pružnou paměťovou pěnou, kterou hráči dobře znají z polštářů židlí Diablo. Je mimořádně měkká a pružná, takže se přizpůsobí tlaku vašich nohou. Poloha sedu bude tak pohodlná a stabilní jako nikdy předtím. Spodní část nožní opěrky je vyrobena z HR pěny - extrémně odolné vůčí deformaci. Podnožka má protiskluzovou spodní část, takže ji můžete používat na jakémkoli povrchu.

Nožní opěrka je potažena síťovinou Diablo Honeycomb™, která je extrémně odolná a oděruvzdorná, takže vás naše podnožka bude provázet mnoho let.

Vlastnosti:

- Materiály: HR pěna / Pěna Memory Foam / síťovina Diablo Honeycomb™

- Hmotnost: 1 kg

- Hmotnost s balením: 1,6 kg

- Rozměry: 42x29x17 cm

- Velikost balení: 46 x 31 x 18 cm

Více informací
Propagace Ne
EAN 5902560338461
SKU 1141
Hmotnost 0.000000
Typ příslušenství Příslušenství k židlím
Doba přepravy 72
Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED