Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Diablo Chairs Like New - sada na čištění látkového čalounění

899,00 Kč včetně DPH
- +
Doprava zdarma
72H (pracovní dny)

Diablo Chairs Like New

Sada na čištění a péči o herní židle 2v1

Herní židle - pečujte o svou herní židli!

Čištěním herní židle ji udržíte v perfektním stavu mnohem déle. Chcete-li pečovat o své látkové herní křeslo, potřebujete sadu EcoFiber™ Resurrection Set - čisticí a ošetřovací prostředek EcoFiber™ Rez Cleaner a čisticí prostředek na plastové povrchy Base Respawn - 2v1!

Sada vám pomůže pečovat se o celý setup, protože s ní můžete vyčistit nejen čalounění herní židle, ale také její kříž nebo područky, a dokonce i podložku pod myš nebo rohož pod židli.

Obsah sady:

  • EcoFiber™ Čistič čalounění - 500 ml
  • Base Respawn Čistič plastů - 500ml
  • Kartáček
  • Měkká utěrka z mikrovlákna
  • Houba

ECOFIBER™ REZ

EcoFiber™ Rez je určen k čištění čalounění Diablo Honeycomb™ a síťoviny EcoFiber™, podložek pod myš a rohoží pod herními židlemi Diablo Chairs. Bezpečně a účinně proniká hluboko do vláken a zasahuje i ty nejodolnější skvrny. Vaše herní židle bude vypadat skvěle!

Máte náš herní stůl? S čističem EcoFiber™ Rust Cleaner dokonale vyčistíte podnožku (Softpad Mate™). Pokud se o své nastavení dobře staráte, budete si hraní užívat ještě více.

BASE RESPAWN

Diablo Base Respawn je produkt, díky kterému bude vaše herní židle vypadat bezchybně už od začátku. K čištění a údržbě plastových dílů, jako jsou kříž nebo područky Armtech™. Bezpečně a účinně čistí povrchy, zajišťuje saténový povrch a antistatický povlak a zároveň chrání plast před UV zářením.

Nezbytná součást vašeho setupu - herní židle

Vaše herní židle může vypadat skvěle po mnoho let. Židle Diablo Like New zajistí, že celé vaše počítačové pracoviště bude vždy vypadat skvěle. Naše čisticí sada zajistí, že každá část vaší sestavy bude vypadat dokonale a vaše herní židle bude vypadat jako nová. Pokud se o svou herní židli nebo stůl budete dobře starat, bude její osobitý charakter vždy patrný.

Čistící prostředky neobsahují nebezpečná rozpouštědla, alergeny, barviva a methylisothiazolinon.


Výrobky vždy uchovávejte mimo dosah dětí.

Více informací
EAN 5904405570227
SKU 1389
Hmotnost 1.500000
Barva Antracitovo-Modrá
Doba přepravy 72
Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED