Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Batoh Diablo Chairs: černý

1 869,00 Kč včetně DPH
- +
Doprava zdarma
72H (pracovní dny)

BATOH DIABLO CHAIRS: Černý


Batoh Diablo Chairs není jen obyčejným doplňkem. Byl vytvořen pro zvláštní účely. Náš černý batoh se stane nenahraditelným společníkem na cestě do práce, do školy, na tréninky, na nákup, na procházku a všude tam, kam se jej rozhodnete vzít s sebou. Je praktický, pohodlný a vejde se do něj mnoho věcí – má všechno, co musí dobrý batoh mít. A ještě něco navíc!


Černý batoh Diablo Chairs – pohodlně se sbalte

Prší? Sněží? To není žádný problém! Náš batoh je voděodolný, a proto umožní za každého počasí přenést v suchu a bezpečně i ty nejcennější věci a elektroniku. Víme, že každá cesta je jiná, a proto jsme se rozhodli připravit náš batoh na všechny možné, včetně těch nejnáročnějších.

Uvnitř najdete až 13 větších a menších kapes! Díky velkému objemu si do batohu Diablo Chairs můžete vzít vše, co potřebujete – uvnitř je místo na vybavení, knížky, doklady, láhve, oblečení, sluchátka nebo platební karty. Vše na jednom místě a správně oddělené mezi sebou – takové pohodlí jste ještě nezažili!

Nikoliv bezdůvodně jsme proslulí tím, že se zaměřujeme na ergonomii. Náš batoh jsme vybavili vyztužením, které je současně měkké a poskytuje oporu lopatkám a bederní části zad. Díky tomu je zajištěno pohodlí a bezpečí, a batoh Diablo Chairs se tak stane nejen originálním, ale také ergonomickým společníkem.


Cestujte bez omezení – s batohem Diablo Chairs!

Komfort na cestách, to je pohodlí a bezpečnost. Náš batoh jsme vybavili mini zámkem, díky kterému budou všechny vaše osobní věci dobře chráněny před různými nenechavci. Stačí, když spojíte koncovky zámku a zamknete je mini visacím zámkem. 

Slabá baterie? To známe. S batohem Diablo Chairs můžete mít naštěstí vždy na dosah také elektrickou energii. Náš batoh má USB konektor a kabel, a tak můžete svá zařízení připojovat k powerbance (není součástí balení) a kdykoliv během cesty nabít baterii.


Batoh Diablo Chairs – noste ho tak, jak to máte rádi!

Diablo je ukryté v detailu! Na první pohled vypadá náš batoh docela nenápadně, ale stačí, když se zaměříte na všechny jeho součásti. Díky kombinaci materiálu s hladkou ekokůží, charakteristickým logům a decentním červeným detailům přitahuje batoh Diablo Chairs zrak, přičemž stále zůstává minimalistický a stylový. 


Specifikace:

Barva: Černá

Počet komor: 1

Počet přihrádek: 2

Doplňkové funkce: kapsa na láhev/deštník, kapsa na kartu, USB konektor a kabel, visací zámek mini lock, 

Možnost nastavení délky popruhů: Ano

Vnější rozměry: 500x160x320 mm

Vnitřní rozměry: 480x160x300 mm

Šířka přihrádky na notebook: 230 mm

Kapsa na notebook: do 17" (šířka do 41 cm) 

Určení: Unisex

Hmotnost: 1,49 kg

Objem: 22 l

Více informací
EAN 5904405571019
SKU 1443
Hmotnost 1.500000
Barva Černé
Hloubka 16
Výška 48
Šířka 30
Doba přepravy 72
Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
1 869,00 Kč včetně DPH
+
Penál Diablo Chairs
10%
229,00 Kč včetně DPH
=
ušetříte 22,90 Kč
2 075,10 Kč
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED