Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Batoh sling bag Diablo Chairs: černý

1 359,00 Kč včetně DPH
- +
Doprava zdarma
72H (pracovní dny)

BATOH SLING BAG DIABLO CHAIRS: černý


Velké i malé výlety budou příjemnější a komfortnější, protože teď jsme si pro vás připravili něco skutečně výjimečného – batoh Diablo Chairs přes jedno rameno! Do tohoto nenápadného doplňku se toho vejde mnohem víc, než by se mohlo zdát, a jsme si jistí, že do budoucna už bez něj nevyjdete z domu. Náš batoh je výjimečně kompaktní a skladný, a navíc má dokonalý vzhled, přičemž kombinuje sportovní styl s elegantní úpravou. 


Batoh přes jedno rameno Diablo Chairs – pro náročné

I když se na první pohled může zdát, že se do našeho batohu přes jedno rameno nevejde příliš mnoho osobních věcí, v jeho vnitřku najdete až 11 kapes! Je v něm speciální místo na sportovní láhev, nebo tajná kapsa na doklady, díky čemuž je tento batoh až překvapivě velký, a přitom stále kompaktní a komfortní.

Co do něj dáte? Všechno, co potřebujete mít po ruce! Mobil, doklady, a dokonce malý iPad, nebo switch konzolu, pokud vyrážíte si s někým společně zahrát. Náš batoh přes jedno rameno neprozrazuje, že se do něj toho tolik vejde – vypadá nenápadně a uvnitř ukrývá spoustu místa na vaše věci.


Balíček výhod s batohem přes jedno rameno Diablo Chairs

Náš batoh se o vaše osobní věci postará za každého počasí. Je voděodolný, díky čemuž udrží v suchu a bezpečí také elektroniku, a vy tak během cestování získáváte 100% komfort – vždy a všude!

Modernost je pro nás více než pouhé heslo, což fanoušci našich herních křesel dobře vědí. Batoh přes jedno rameno Diablo Chairs má USB konektor, díky kterému můžete své vybavení kdykoliv připojit k powerbance. Už vás nepřekvapí nedostatek proudu!

Pohodlí, to je základ, a proto jsme v našem batohu navrhli další praktické funkce. Popruh batohu lze snadno přehodit zleva doprava a naopak, a batoh tak můžete nosit na libovolném rameni. Rozhodnutí je, jako vždy, na vás.


Užívejte si pohodlí. Bez ohledu na to, kam cestujete, batoh přes jedno rameno Diablo Chairs vždy bezpečně a pohodlně uchová vše, co potřebujete mít s sebou. Na procházku, společné hraní, do práce nebo do školy – kamkoliv vyrážíte, s naším doplňkem bude vaše cesta určitě pohodlnější.


Specifikace:

Barva: Černá

Počet komor: 1

Počet přihrádek: 2

Doplňkové funkce: kapsa na láhev/deštník, kapsa na kartu, USB konektor a kabel, mini lock zámek, 

Možnost nastavení délky popruhů: Ano

Určení: Unisex

Hmotnost: 0,5 kg


Více informací
Propagace Ne
EAN 5904405571026
SKU 1444
Hmotnost 0.500000
Typ příslušenství Lifestyle
Hloubka 6
Výška 33
Šířka 16
Doba přepravy 72
Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED