Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Dětský Sedací Vak Kido By Diablo: Černý

1 999,00 Kč včetně DPH
- +
Doprava zdarma
72H (pracovní dny)

Dětský sedací vak Kido by Diablo: černý

V malém dětském pokoji kus nábytku, který plní více funkcí, je na prvním místě. Dětský sedací vak Kido by Diablo zaručí vašemu malému dítěti místo na čtení, hraní, telefonování či hraní na konzoli, nebo se v případě potřeby stane další židlí ke stolu pro kolegu či kamarádku. Díky polystyrenovým granulím uvnitř je vak lehký, snadno tvarovatelný, ale především poskytuje vynikající oporu a nejvyšší míru relaxace. 

 

Nejlepší volba
Dětské sedací vaky Kido by Diablo nabízejí mimořádné pohodlí v mimořádně funkční verzi.Zde je několik aspektů, které k tomu přispívají:

 

V každé poloze je páteř dítěte dokonale podepřena.
Sedací pytel vak nechává nejmenší zcela volně v poloze, která je dobře pohodlná a vhodná pro danou činnost.
Použitý materiál je zdaleka nejodolnější variantou na trhu. Vydrží všechny dětské nápady.
Polystyrenové kuličky uvnitř poskytují výbornou oporu postavě, ale to není jejich jediná výhoda. Když se malá ratolest rozhodne proměnit vak v matraci, bude výplň fungovat jako izolační vrstva proti studené podlaze.
Černá s barevným akcentem
Ne každý dětský pokoj musí být plný barev. Proto jsme pro vás připravili model dětského sedacího vaku v černé barvě. Jedná se o mimořádně praktické řešení, na kterém i v případě, že se objeví nečistoty, nebudou téměř  nevidítelné. 

Sedací vaky Kido by Diablo jsou určeny pro ty nejmenší, proto jsme tlumenou černou barvu doplnili o trochu šílenství . Poutávý barevný nápis Kido, způsobuje, že je sedadlo velmi atraktivní. Dětský sedací vak má navíc na boku ozdobny štítek  a vespodu zip, který umožňuje doplňování granulí. 

 

Praktické rozměry vaku 
Rozměry dětského sedacího  vaku jsme zvolili tak, aby se perfektně hodil do dětského pokoje. Díky tomu nebude sedací vak překážet v interiéru a lze jej libovolně přenášet  a vytvořit si prostor pro odpocinek  na míru vašim aktuálním potřebám.

Výška (110 cm)  pytlový vak Kido by Diablo je o něco větší než průměr (80 cm). To je námi zamýšlená úprava, která umožňuje gigantické možnosti tvarování nábytku. Díky tomuto přístupu bude vaše dítě odpočívat na křesle s vysokým opěradlem, ale také v ležaté poloze  jako na obrovském polštáři nebo matraci. Výhodou je nízká hmotnost (3 kg), díky které ho ti nejmenší mohou snadno přenášet bez pomoci dospělého.

 

Relaxace v tom nejlepším slova smyslu
Dlouhé sezení není zdravé, ale je obtížné ho ze života zcela vyloučit, zejména u dětí. Ti nejmenší tráví většinu času ve škole v lavicích, doma u stolu nebo na pohovce. Způsobem, jak situaci zlepšit, je častá změna polohy sezení. Tím se zlepší pohoda dítěti, ale také se sníží riziko vzniku vad postavy  nebo bolesti zad.

Sedací  vak  Kido by Diablo vnáší do každodenních činností zdravé zpestření. Pokaždé, když si dítě na vak sedne, poskytne výplň složená z milionů malých kuliček jeho tělu tu správnou oporu. Naše řešení je tak pohodlné, že budete mít chuť si na něm sami odpočinout. 

 

Odolnost - silná stránka vaku
Dětský sedací vak  Kido by Diablo je jedinečný kus nábytku, který vám doma vydrží dlouhá léta. Přispěje k tomu kvalitní a odolný materiál - kodura. Jedná se o nepromokavou tkaninu odolnou proti oděru a roztržení. Díky ní, i když se na dětský sedací vak  něco vylije, bude vláčen po podlaze nebo vynesen ven, zůstane v perfektním stavu. Materiál je bezpečný i pro dítě, protože je v souladu se směrnicí EU REACH.  

 

Dětský sedací vak Kido by Diablo - specifikace
Barva: Černá
Materiál: Kodura
Výška: 110 cm
Šířka: 80 cm
Hloubka: 80 cm
Hmotnost: 3 kg

Více informací
Model PUFA KIDO
Propagace Ne
EAN 5904405571293
SKU 1454
Hmotnost 3.000000
Barva černé
Hloubka 80
Výška 110
Šířka 80
Doba přepravy 72
Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED