Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Dětské Sedací Vak Kido By Diablo: Craft Edition

2 299,00 Kč včetně DPH
- +
Doprava zdarma
72H (pracovní dny)

Dětské sedací vak Kido by Diablo: Craft Edition

Pokud vyberete do dětského pokoje pohodlné sedátko s jedinečným designem, který odpovídá zájmům vašeho dítěte, vytvoříte opravdu výjimečný dárek. Dětské vaky z edice Craft mají něco do sebe. To vše díky jedinečnému, hráčskému potisku. Vaky plněné polystyrenovými granulemi jsou pro nejmenší skvělé, protože se starají o správné držení těla. Ať už sedíte jakkoli, poskytují tělu ideální oporu.   

 

Svět neomezených možností


Fenomén snadno tvarovatelných dětských vaků spočívá v nekonečných možnostech relaxace. Výplň přizpůsobující se poloze uvolňuje kreativitu, vybízí ke hře a experimentování. A co je nejdůležitější, pokaždé správně podepře páteř těch nejmenších.

Dětské vaky z edice Craft vydrží i ty nejbláznivější nápady, protože jsme je vyrobili z mimořádně odolného materiálu - kodury. Jejich prodloužená výška vzhledem k postoji je umožňuje používat i jako polštářek na ležení. Polystyrenové granule  jsou skvělým tepelným izolantem, takže ani studená podlaha nedokáže vašemu dítěti zkazit chvilku odpočinku.

 

Pro milovníky her


Dětské vaky z edice Craft jsou skutečnou lahůdkou pro milovníky her. Jedinečný vzhled sedáku ovlivňují čtyři odstíny zelené barvy uzavřené v malých čtvercích, které jsou nepravidelně rozesety po jeho povrchu. Tento vlastní vzor Diablo najdete také na známé herní židli X-One Craft Edition. Stačí tyto dva kusy nábytku spojit dohromady a vytvoříte tak soupravu svých snů, díky níž bude interiér vašeho dětského pokoje skutečně jedinečný.

Sedací vaky Kido by Diablo Craft Edition je výraznou variantou. Umístili jsme na něj velký nápis Craft Edition a název značky. Na boku najdete štítek, který mu dodává charakter. Pokud potřebujete doplnit polystyrenové granule, ukryli jsme pro tento účel určený otvor na dně vaku.

 

Lehké a kompaktní dětské vaky


Nechte své dítě, aby si vybudovalo svůj vlastní interiérový svět podle svého. Dětské vaky z edice Craft mají kompaktní rozměry (průměr 80 cm a výška 110 cm ) - vejdou se i do té nejmenší místnosti. Navíc váží pouhých 5 kg, takže je snadno unesou i ti nejmenší.

Rozměry přizpůsobené potřebám i těch nejmenších dětí umožňují naprostou volnost. Dětské vaky  z edice Craft poslouží jako ústřední prvek čtecího koutku, aby se po krátké době proměnil v další židli ke stolu pro kolegu.

 

Maximální pohodlí


Dětské vaky Craft Edition jsou ergonomickou alternativou ušáků a stolních židlí. Pro ty nejmenší je nezbytné, aby si po několikahodinovém sezení ve školní lavici mohli odpočinout v jiné poloze. Možností je opravdu mnoho, protože bezrámová konstrukce pytlového vaku nabízí velký prostor pro kreativitu. Jediné, na čem v této situaci záleží, je kreativita vašeho dítěte. O držení těla vašeho dítěte můžete být klidní, protože náš sedací pytel poskytne nejen pohodlí, ale také správnou oporu pro tělo vašeho dítěte.

 

Vytrvalostní hit!


Kromě jedinečného designu mají dětské vaky Craft Edition v zásobě ještě jednu silnou stránku. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní, polyesterové tkaniny. Kodura vyniká ve srovnání s jinými materiály mimořádnou trvanlivostí, odolností proti roztržení a oděru. To je jen začátek jejích předností. Díky ochranné vrstvě z PVC je voděodolný a snadno čistitelný . Nic tak nestojí v cestě tomu, abyste ji v teplých dnech vynesli na balkon nebo zahradu.

Látka  podléhá přísným kontrolám a splňuje požadavky směrnice REACH, takže je pro nejmenší zcela bezpečná. Dětské vaky z tohoto materiálu jsou splněným snem všech rodičů. Bez ohledu na bláznivé nápady vašeho dítěte bude sedák stále ve skvělém stavu. 

 

Dětské sedací vaky Kido by Diablo - specifikace


Barva: zelená
Materiál: Kodura
Výška: 110 cm
Šířka: 80 cm
Hloubka: 80 cm
Hmotnost: 3kg

Více informací
Model PUFA KIDO
Propagace Ne
EAN 5904405571347
SKU 1459
Hmotnost 3.000000
Barva zelené
Hloubka 80
Výška 110
Šířka 80
Doba přepravy 72
Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED