Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Dětský Vak Kido By Diablo: Zelený

Vybrat barvu
1 699,00 Kč -15% 1 999,00 Kč včetně DPH
Nejnižší cena 30 dní před slevou: 1 999,00 Kč
- +
Doprava zdarma
72H (pracovní dny)

Dětský vak Kido by Diablo: zelený

Má vaše dítě dostatek místa na čtení, hraní, hraní na konzoli nebo telefonu? Plocha pokoje vašeho malého dítěte není z gumy, a proto se vyplatí zvolit řešení, které zvládne všechny úkoly, s nimiž se mladí lidé potýkají. Dětský vak Kido by Diablo je právě takovým řešením.

Pružný granulát uvnitř se přizpůsobí poloze těla při sezení. Pohodlný a také zajišťuje dostatečnou podporu pro páteř od oblíbené značky je jednoduchým receptem na velké potěšení.

 

Superhrdina v dětském pokoji


Dětský vak Kido by Diablo si zaslouží označení superhrdina, protože každý den čelí nepřátelům správné a zdravé polohy těla. V mžiku přináší uvolnění a úsměv na tváři. To vše díky svým jedinečným schopnostem:

Nevidí žádná omezení. Chytrý tvar sedáku nic nevnucuje. Poloha, kterou dítě zaujme, je zcela na něm. Může sedět, ležet na zádech nebo na břiše. Dětský vak umožní i tu nejkreativnější představu o odpočinku, což židle s opěradlem nebo kancelářské židle nemohou zaručit.
Je to dříč. Dětský vak má mnoho povinností, takže na něm není místo pro slabost. Je vybaven prakticky nezničitelným kostýmem z odolné látky zvané kodura.
Má mnoho tváří. Židle vak Kido by Diablo se postará o správnou polohu vašeho dítěte v každé situaci. Když se promění v matraci, vytáhne z rukávu další eso. Poskytuje dostatečnou tepelnou izolaci, takže vašemu dítěti není zima, ani když je podlaha studená.

 

Hrajeme v zelenou 


Dětský vak Kido by Diablo v zelené barvě si skvěle najde cestu do chlapeckého i dívčího pokoje. Zvláště proto, že tento odstín dodá interiéru jarní atmosféru a veselou náladu po celý rok.

Dětský sedací  vak Kido by Diablo se rozhodně neztratí v davu. A to díky estetickým doplňkům v podobě bílého nápisu a štítku na boku. Aby dětský sedací pytel, vak vydržel co nejdéle, zařadili jsme do spodní části otvor na zip, kterým můžete polystyrenové granule doplňovat. 

 

Dětský vak se vejde kamkoli


Děti nepotřebují k pohodlnému sezení extra velkou židli. Kromě toho obrovské rozměry obvykle znamenají, že se dětský vak do dětského pokoje buď vůbec nevejde, nebo ho zcela znepřehlední. Kromě toho je pro malé děti obtížné a prakticky nemožné jej přenášet bez pomoci rodičů. Abychom se vyhnuli všem těmto nepříjemnostem, zvolili jsme kompaktní rozměry. Dětský vak Kido by Diablo je vysoký 110 cm, má průměr 80 cm a váží 3 kg, což je přibližně tolik, kolik váží průměrná dospělá kočka.

 

Na stráži pro pohodlnou polohu


Ať už si vaše ratolest hraje na konzoli, čte knihu, učí se na test nebo si prohlíží videa na telefonu, s pufem budete mít jistotu, že páteř vašeho dítěte má tu správnou oporu. To vše díky milionům pružných kuliček uvnitř. 

Když si vaše dítě navak sedne, sedák se mírně zhroutí a kuličky se přizpůsobí tvaru jeho těla. Díky tomu poskytuje dokonalou oporu v každém bodě. Odpočinek na vaku dítěti prospěje po několikahodinovém sezení na nepohodlné židli ve škole. Umožní jim uvolnit se, minimalizovat stres a získat energii pro činnosti. 

 

Židle Vak  uvolní kreativitu vašeho dítěte.


Dětský vak  Kido by Diablo umožňuje neomezené možnosti relaxace. Hledání nejpohodlnější polohy se stane oblíbenou zábavou vašeho dítěte. I při častém používání vydrží  sedací vak do dětského pokoje Kido by Diablo mnoho let, protože jsme ho vyrobili z kodury. Tedy polyesterové tkaniny, která je mimořádně odolná, oděruvzdorná, nepromokavá a snadno se čistí.

Materiál je pečlivě kontrolován na přítomnost škodlivých látek. Tím, že splňuje požadavky směrnice EU REACH, je dětský vak Kido by Diablo pro nejmenší zcela bezpečný. 

 

Dětský vak Kido by Diablo - specifikace

  • Barva: Zelená
  • Materiál: Kodura
  • Výška: 110 cm
  • Šířka: 80 cm
  • Hloubka: 80 cm
  • Hmotnost: 3 kg
Více informací
Model PUFA KIDO
Propagace Ano
EAN 5904405571323
SKU 1457
Hmotnost 3.000000
Barva zelené
Hloubka 80
Výška 110
Šířka 80
Doba přepravy 72
Velikost Kido
Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED