Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Pufa dla dziecka KIDO by DIABLO: różowa

Vybrat barvu
1 699,00 Kč -15% 1 999,00 Kč včetně DPH
Nejnižší cena 30 dní před slevou: 1 999,00 Kč
- +
Doprava zdarma
72H (pracovní dny)

Pytlový vak pro dítě Kido by Diablo : růžový

Bez ohledu na velikost pokoje se v dětském pokoji vždy najde místo pro další předmět. Dětský pytlový vak  Kido by Diablo je užitečné a pohodlné židle , které ušité v oblíbené barvě jistě potěší majitele pokoje. Pokud přemýšlíte, zda je to pro vašeho drobečka to pravé řešení, rozptýlíme vaše pochybnosti. Pufy v podobě pytlů se doporučují pro děti, protože skvěle sedí při sezení nebo ležení a jsou ideální oporou pro páteř.  

Funkční vystřel v 10!
Růžový pytlový  vak změní způsob odpočinku vašeho dítěte jednou provždy. Tělu přizpůsobený vak Kido by Diablo nabízí miliony pohodlných poloh. Rovné sezení jako na židli s opěradlem, sezení v turecké poloze, ležení na boku, na zádech, na břiše, to je jen několik možností. 

Pokud se vám nechce, aby vaše děťátko leželo nebo sedělo na podlaze, bude vak skvělou náhradou. Vypelnění  poskytuje tepelnou izolaci a skvěle se hodí k tomu, aby jim nebyla zima od chladné podlahy. Dětský vak má mnohostranné využití a jistě bude intenzivně využíván. Aby zvládl všechny úkoly, vyrobili jsme ho z velmi trvanlivého a odolného materiálu.

Dokonalý vak pro dítě
Dívky věnují velkou pozornost estetice, takže každý nový kus nábytku v pokoji by měl odpovídajícím způsobem ladit s designem interiéru. Růžové provedení dětského sedacího vaku je pozoruhodnou variantou a splněným snem všech malých princezen. 

Mimořádně atraktivní vzhled dívčího sedacího vaku Kido by Diablo ovlivňuje několik detailů. Název značky jsme umístili ve dvou místech, vepředu a také na štítku našitým  na boku. Abychom nenarušili estetiku sedáku, skryli jsme ve spodní části vaku otvor pro doplňování polystyrenových granulí.  

Vak, který se hodí do dětského pokoje
Klíčem k vytvoření dokonalého vaku pro dítě bylo přizpůsobení rozměrů potřebám těch nejmenších. Sedák by měl být dostatečně velký, aby se v něm malý človíček cítil pohodlně v jakékoli poloze, ale zároveň dostatečně kompaktní, aby se vešel do malého dětského pokoje. Vak Kido by Diablo pro dívky má průměr 80 cm a výšku 110 cm. To znamená, že se vejde kamkoli, a navíc váží pouze 3 kg. 

To znamená, že jej lze bez sebemenších problémů přenášet z místa na místo.

Odpočínek hodná královny
Židle  vyplněná pružnými kuličkami je řešením, které kombinuje pohodlí s ergonomií. Vak v podobě pytle se doporučuje zejména dětem, protože: 

Nejmenší tráví většinu času vsedě, navíc jim polohu vnucuje židle u stolu, školní lavice a pytlový vak umožňuje v tomto ohledu naprostou volnost.
Výplň, která se přizpůsobuje poloze těla dítěte, podporuje páteř a snižuje riziko bolesti zad nebo vzniku posturální vady.
Snadno tvarovatelný vak lze použít jako židle nebo jako polštář na ležení. Jsme přesvědčeni, že vaše dítě  najde ještě více využití.

Odolnost  na medailí
Vak Kido by Diablo pytel pro dívky jsme vytvořili tak, aby odolal kreativním nápadům těch nejmenších. Za zmínku stojí mimořádně odolná polyesterová tkanina, známá jako kodura, a skutečnost, že je vyrobena v souladu s požadavky evropské směrnice REACH. Pevná a pro děti bezpečný materiál poskytuje plný prostor pro použití jak v interiéru, tak venku na terase nebo na zahradě.

Dětský vak Kido by Diablo je:
trvanlívý,
odolný proti oděru a roztržení,
vodotěsný,
snadno se čistí.


Dětský pytlový vak Kido by Diablo - specifikace
Barva: Růžová
Materiál: Kodura
Výška: 110 cm
Šířka: 80 cm
Hloubka: 80 cm
Hmotnost: 5 kg

Více informací
Model PUFA KIDO
Propagace Ano
EAN 5904405571330
SKU 1458
Hmotnost 3.000000
Barva růžová
Hloubka 80
Výška 110
Šířka 80
Doba přepravy 72
Velikost Kido
Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED