Our Brands

ZIMNÍ AKCE

MRAZIVÉ SLEVY

NA VYBRANÉ PRODUKTY

 

Dětský Vak Kido By Diablo: Modrý

1 999,00 Kč včetně DPH
- +
Doprava zdarma
72H (pracovní dny)

Dětský vak Kido by Diablo: modrý

V dětském pokoji by kromě ergonomického psacího stolu a odpovídajícího křesla nemělo chybět místo, kde si ti nejmenší mohou pohodlně číst knížku, telefonovat nebo si hrát s oblíbenou hračkou.

Sedací vak, pytel je to multifunkční řešení, které vykouzlí velký úsměv na tváři rodičů i dětí. Dopřejte svému děťátku výběr dětského vaku od jeho oblíbené značky a mějte jistotu, že jeho páteř bude mít tu správnou oporu v jakékoli poloze. 

 

Superschopnosti dětského vaku Kido by Diablo


Pytlový vak mají jeden hlavní účel: perfektní přizpůsobení k tělu v jakékoli poloze.
Vyroben z mimořádně odolného materiálu kodura, takže se nebojí žádné výzvy.
Na rozdíl od kancelářské židle nebo tradiční židle s opěradlem dětský vaky nabízí nekonečné možnosti pohodlného a zdravého sezení.
Uvnitř granule poskytují dokonalé přizpůsobení, ale také skvělou tepelnou izolaci. Ani při studené podlaze nehrozí, že by se dítě nachladilo.

 

Pytlový vak v oblíbené barvě vašeho dítěte


Modrý dětský vak Kido by Diablo je ideální volbou do pokoje pro chlapce nebo děvče. Vybrali jsme odstín, který je mimořádně příjemný na pohled. Barva není ani příliš tmavá, ani příliš světlá. Nebude tedy místnost zahlcovat a na druhou stranu se rychle neušpiní. vepředu vaku najdete esteticky příjemný bílý nápis Kido by Diablo, na boku štítek, který mu dodává charakter.

Zip, který umožňuje doplňování granulí, byl umístěn vespod. Díky tomuto chytrému postupu je zapínání ve většině případů zcela neviditelné a neovlivňuje vzhled nábytku. Jsme přesvědčeni, že židle s pufem se stane atraktivním doplňkem v dětském pokoji.

 

Vytvořeno s ohledem na potřeby nejmladších.


Rozměry  vaku do dětského pokoje Kido by Diablo jsme pečlivě promysleli. Průměr základny je 80 cm, výška 110 cm a hmotnost pouhých 3 kg. Tyto proporce vedly ke třem mimořádně důležitým výhodám.

Dětské vaky  Kido by Diablo jsou ideálně přizpůsobené tělesné postavě dětí. Díky tomu budou mimořádně pohodlné v jakékoli poloze.
Vak se vejde i do toho nejmenšího prostoru.
Dětský  vak jde snadno přenášet. V jednu chvíli bude vak součástí čtecího koutku, v další chvíli poslouží jako další židle ke stolu pro kolegu, a to vše bez pomoci rodičů.

 

Pohodlí a zdraví 


Vaky  jsou známým ergonomickým řešením, které se doporučuje lidem trpícím bolestmi zad, těhotným ženám a především dětem. Při mnoha hodinách sezení v jedné poloze ve školních lavicích nebo doma u stolu potřebují ti nejmenší zpestření.

Dětský vak Kido by Diablo je pohodlnou a zdravou alternativou tradičních židlí a křesel. Je snadno tvarovatelný. Díky tomu si vaše ratolest může svobodně vybrat, v jaké poloze si chce číst knížku nebo si hrát. A co je nejdůležitější, tělo vašeho dítěte bude v obou polohách dokonale podepřeno.

 

Vak, který odolá dětské kreativitě


Dětské nápady dokážou opravdu překvapit. Dětský  vak  se jistě stane nedílnou součástí jejich her a experimentů. Proto jsme se rozhodli pro skutečnou špičku, pokud jde o materiál. Kodura je odolná polyesterová tkanina, která je mimořádně odolná proti oděru a roztržení. Kromě toho je nepromokavá a splňuje požadavky evropské směrnice REACH.

Všechny tyto aspekty znamenají, že i když bude chtít vaše ratolest vzít dětský vak ven, tahat ho po podlaze v celém bytě a kontrolovat džus rozlitý na jeho povrchu, můžete si být jisti jeho stavem. Dětský vak Kido by Diablo je připraven i na ty největší výzvy. 

 

Dětský vak Kido by Diablo - specifikace

  • Barva: -Modrá
  • Materiál: Kodura
  • Výška: 110 cm
  • Šířka: 80 cm
  • Hloubka: 80 cm
  • Hmotnost: 3 kg
Více informací
Model PUFA KIDO
Propagace Ne
EAN 5904405571316
SKU 1456
Hmotnost 3.000000
Barva modrá
Hloubka 80
Výška 110
Šířka 80
Doba přepravy 72
Všechny výrobky Diablo Chairs jsou odesílány kurýrní službou z našeho skladu v Polsku. POZNÁMKA! Příslušenství je zasíláno v samostatné zásilce.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED